Kawasaki Ninja 250R Forum banner
trouble
1-8 of 8 Results
  1. Technical
    I recently replaced my shift peg with a brand new one but am having trouble shifting into gears..It's very stiff and won't shift down at times.
  2. Technical
    Hello! Im new here and I have a few questions, First do you guys talk more other than 250r or kawis and my main problem. I have a 2011 kawi 250r with about 800 miles on it, I recently moved and left my bike at my dads how and thought he was starting it every now and then but he wasnt or started...
  3. Technical
    This is not an exhaustive list, giving every possible cause for each problem listed. It is meant simply as a rough guide to assist the troubleshooting for some of the more common difficulties. Engine Doesn’t Start, Starting Difficulty: Starter motor not rotating: Starter...
  4. Modifications
    i have trouble when starting i push it clicks and there is a spinning sound comming from around the starter area,like its spinning but not doing anything but them other times it will start i check wires for rust but seems ok,so thinking it's the starter sticking
  5. Technical
    having a problem with my left headlight. It will only come on when on high beam. I have replaced the bulb but is still does not work. The previous owner dropped the bike on that side. Any ideas on where to start looking? Is there a fuse or relay somewhere? Thanks in advance!
  6. Modifications
    Has anyone else ever installed the same kit on their bike? My problem is with the only wire that doesn't appear to have the "I obviously go here" look. The manual says it has to be connected to the "halogen socket", but I am over my head trying to figure out how to do that. I would really...
  7. The New Ninja 250
    Gentlemen, I am very new to owning my motorcycle (2008 Kawasaki Ninja 250R) and I fear that I did not winterize the bike properly (or at all) this past winter. I put it in the garage where it sat relatively untouched for 3 to 4 months. Now it is getting warm and I'd like to ride the bike...
  8. Technical
    Hi guys. Well... it started about a 2, 3 months ago... accelerating is fine, but staying on constant speed sometimes bogs a little.. then... it bogged more and more (only constant speed). Then, it started to bog in idle during cold start and shuts itself off... Then, recently, it just wouldn't...
1-8 of 8 Results
Top