Kawasaki Ninja 250R Forum - Reply to Topic
Thread: HELP! 2002 Kawasaki Ninja 250EX gas fuel hoses. Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 250R Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
09-13-2014 03:18 PM
Ghostt Np anytime, glad it all worked out.
09-13-2014 03:01 PM
dbrown21 Thanks a lot Ghostt! That middle hose does not connect to anything because its a drain hose.
09-13-2014 01:57 PM
Ghostt I'm gonna guess that's a California bike, and has a charcoal type container.
Read this , http://faq.ninja250.org/wiki/Hose_ro...ine_fuel_tanks

That should answer your questions.
09-13-2014 12:31 PM
dbrown21
HELP! 2002 Kawasaki Ninja 250EX gas fuel hoses.

Hey what's up guys?
A couple of weeks ago, I decided to clean the carbs on my bike. After cleaning it really good, it was time to put everything back together which wasn't TOO bad until I got to the fuel tank. There are 3 hoses that connects to the tank. I know where the the one on the left (red) and the one on the right (blue) goes but I'm not to sure about the all black hose in the middle. Of course it goes into the middle of the tank but I don't know what it is suppose to connects to. Its just hanging there lol Please help a rookie biker out. I'm trying to ride just a little bit more before the season is up. Thanks!

Attachment 8609
Attachment 8617

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome