Kawasaki Ninja 250R Forum - Reply to Topic
Thread: Blinker problem Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 250R Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-25-2013 05:46 PM
Mxslick Yeah your LED strips aren't drawing enough power for even the electronic relay to work properly. You have a few choices: One, try to double up each side's LED strips to draw more..or get regular aftermarket LED turn signals and install those in addition to (or better instead of) the existing strips.
02-19-2013 11:35 AM
Team Prime So i got an electric flasher relay and it still didn't change anything any other thoughts?
02-18-2013 01:01 PM
DaBlue1 Check this website for all your Ninja 250 LED needs. http://modmy250.com/LP.html
02-18-2013 12:06 PM
Team Prime Ok that makes sense... so i wire the flasher unit in place of the blinker relay.. I'll give it a try Thanks
02-16-2013 11:19 AM
tadster00 It's the LED's.

Since you've got LED's, you need to install an electronic flasher. They run about $4-$8 at your local auto parts store. Just make sure it has connections for two wires (power and ground).

The stock flasher is not electronic and will work improperly whenever LED's are hooked up



100% free webcam site! | Awesome chicks and it is absolutely free! | Watch free live sex cam - easy as 1-2-3
02-16-2013 08:04 AM
Team Prime
Blinker problem

I've got a 2008 ninja 250...i bought the bike needing some fairings to be replaced and painted so i took them off and also got rid of that big license plate bracket so i wired in led strips for rear blinkers looks great and worked great but when i plugged the dash back in now all 4 blinkers just come on and stay on...i think my relay was bad when i bought the bike cause they didn't blink so i put a new one in and still all come on and stay on as soon as i unplug the dash one side comes on at a time but still doesn't blink...could it by any chance be my switch idk it just doesn't make sense

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome