Take off throttle delay??? - Kawasaki Ninja 250R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-30-2011, 09:43 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Thibodaux, LA, USA
Posts: 6
Take off throttle delay???

Hi all. Has anyone else noticed a slight throttle delay upon take off? Even after my bike is warmed up it seems to have a slight throttle delay when I engage the clutch. The bike kind of stalls after it first starts to roll. Is this normal? Thanks!
vengeanceb4u is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-01-2011, 09:27 AM
Member
 
Jon Jon's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Missouri
Posts: 52
Mine will do this to but more so when cold I have read rejeting it could help,but I have not tried it yet.

Im in it for the MPGs
Jon Jon is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-08-2011, 07:45 PM
Member
 
oblivion007's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: El Paso, Tx, USA
Posts: 55
Send a message via MSN to oblivion007
I have that problem but only when cold though... I just feed it a little extra throttle before I engage the clutch and I take off nicely. Or maybe I'm not understanding what you're saying.
oblivion007 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Tags
delay, throttle

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 250R Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome