3 Problems All At Once - Kawasaki Ninja 250R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 04-02-2011, 10:15 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Jasper, AB
Posts: 3
Unhappy 3 Problems All At Once

So I was on the highway tonight doing 120kmh, and my speedometer stopped working (light went out as well) then as I was pulling off the highway the light on the gas gauge went out as well (but gauge still worked) and the ninja made a loud squealing noise as I slowed down. I put the bike into neutral and shut it off at the red light then started it up and it ran fine the whole way home with the exception of the gauges....

does anybody know what that would be?!
I'm bringing it into the shop on Monday to have it looked at but figured I'd get some opinions here first
mattbruce is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-03-2011, 01:33 PM
Moderator
 
minichris's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Unknown
Posts: 594
sounds like you ran out of gauge fluid

minichris is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-03-2011, 05:29 PM
Senior Member
 
davisw4089's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Marion, Ohio, US
Posts: 141
I hate when I run out of gauge fluid haha No idea what it would be. It could be a fuse or bad wire good luck

'09 Ninja 250R Special Edition
davisw4089 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-06-2011, 07:10 AM
Member
 
soggydoo's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Phoenix Oregon, USA
Posts: 53
sounds like a alternator / stator problem, or a short

some sort of power/wireing problem

IMO

Im being kinda vague as im not a machanic and dont want to give you bad info

Last edited by soggydoo; 04-06-2011 at 07:12 AM.
soggydoo is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-06-2011, 08:14 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Jasper, AB
Posts: 3
yeah, I talked to the mechanic and he figures its a fuse problem. tomorrow afternoon its actually being looked at and fixed so I will post here once its done! thanks for the input !
mattbruce is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Tags
gauges not working, problems, speedometer, squealing

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 250R Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome