Very hard starting when cold - Kawasaki Ninja 250R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-20-2017, 05:37 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Very hard starting when cold

When my bike is cold , below 60 deg, it takes maybe 10 or more tries to start it and keep it going. And when it does finally start it sounds almost as if only one cylinder is running until it warms a bit. Approximately 30-45 seconds. Full choke on. The valves were adjusted recently. Once it's going it runs fine. And if I shut it off for an hour or so it starts easily.
Any ideas?
Garya is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-30-2017, 03:48 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 7
Maybe its normal?

Last edited by motoman; 05-16-2017 at 11:14 PM.
motoman is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-25-2018, 02:17 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
My bike does the same. Keep it inside if possible in winters.
masked_bandito is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Tags
cold, hard, starting

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 250R Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome