Turn signal issues. running light mod. - Kawasaki Ninja 250R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-18-2013, 10:26 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Hampton, Va, USA
Posts: 1
Turn signal issues. running light mod.

So, I'm sorry for my first post to be asking for help, but I don't know what else to do with my problem.

I recently bought an 05 ninja 250, for cheap. It has been down at least a few times. pretty much every fairing was busted in a few spots. Only had one turn signal(rear) needed a front tire and a battery, but did run, and didn't have a ton of miles.

I got most of it fixed, and now I am working on turn signals... I am still waiting on parts for the rears, putting them in the side pods of the tail, and I bought some ebay china flushmounts for the front.

They have 3 wires, red, black, and black/white. I figure the 3rd is for running lights, and they do have dual fil. bulbs. I wired the black/white into the red/blue stripe wire from the harness to the instrument cluster, and the black to the black/yellow(or whatever color that other wire is) and the red to the green for hot.

When I start the bike, both lights light up....but one is on the brighter filament, and the other is on the dimmer filament...and the turn signal switch doesn't do anything....

Anyone got any advice?
Snowman7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Tags
issues, light, mod, running, signal, turn

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 250R Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome